Alveradezaal

Het Kasteel van Rhoon

Alveradezaal

De Alveradezaal is vernoemd naar Alverade van Windelnisse. Deze zaal was in gebruik als kleine huiskapel, wat te zien is aan het huisaltaar en de Mechelse kussenkast.

Wapen_van_Rhoon_Alveradezaal_020
Wapen_van_Rhoon_Alveradezaal_003

Over de Alveradezaal

De Alveradezaal is gelegen op de eerste verdieping en biedt prachtig uitzicht over de vijver, kasteeltuin en het bos. Deze lichte ruimte heeft strakke, witte muren met kunst, weelderige gordijnen, donkerblauw tapijt en biedt mogelijkheden voor diverse tafelopstellingen. Zeer geschikt voor een intiem diner, kleine receptie, vergadering of (zakelijke) lunch. Geschikt voor gezelschappen van 20 tot 40 personen.

De Alveradezaal is geschikt voor gezelschappen tot 40 personen. Bestaat uw gezelschap uit meer dan 40 personen? Dat is geen enkel probleem. Door de beschikbaarheid over onze diverse andere naastgelegen kasteelzalen zijn de mogelijkheden oneindig.

Neem contact op voor de mogelijkheden door te bellen naar 010 501 88 96, of mail naar info@hetkasteelvanrhoon.nl

Proef de authentieke sfeer

Wat zit er standaard bij?

Bij de diensten van het Kasteel van Rhoon zitten meerdere services standaard inbegrepen, waardoor u karakteristiek kunt genieten van ons kasteel!

IT-infrastructuur

Al is het pand authentiek en ouderwets, uw behoeften zijn dat niet. Vandaar dat wij ervoor zorgen dat aan alle zakelijke én leisure behoeften op digitaal gebied wordt voldaan.

Exclusiviteit

U bent de enige die het huurt. U kunt genieten van een zaal die volledig privé is met uw gezelschap.

Zorgeloos genieten

U kunt zorgeloos genieten van onze arrangementen en faciliteiten gedurende uw karakteristieke activiteit.

Contactformulier