Babyshower

Het geven van een babyshower is oorspronkelijk een traditie die uit Amerika is overgewaaid, maar inmiddels ook niet meer is weg te denken uit Nederland. Als u of een van uw geliefden in verwachting is moet dat gevierd worden. Een babyshower is de perfecte manier! Bij het Kasteel van Rhoon helpen wij u graag met het organiseren van deze leuke dag. Op deze dag wordt de (aanstaande) moeder in het zonnetje gezet.

Reserveren kan vanaf 15 personen

U kunt de babyshower aankleden naar keuze, dit kan bijvoorbeeld geheel in de kleur van het geslacht van de baby of op een neutrale manier. Tevens kunnen wij ook een thema aan de babyshower geven, waardoor de aankleding wordt afgestemd op het thema. Wij hebben ook fotobanners en speciaal gemaakte ballonnenbogen, wat het extra leuk maakt om foto’s te maken van de babyshower. Zo blijft de babyshower als een mooie herinnering bij u. 

Bij een babyshower hoort natuurlijk ook lekker eten. Wij bieden u de mogelijkheid om de babyshower in te vullen met een high tea, een lunch of kraamborrel. De lunch bestaat uit verschillende broodjes en (non)alcoholische dranken. U kunt bij ons veel verschillende theesoorten kiezen met diverse gebakjes. Met ons uitgebreide aanbod voor de high tea kunt u lekker genieten met de aanstaande moeder. De high tea kan elke dag gereserveerd worden. Onze kraamborrel is voorzien van alcoholische en non-alcoholische dranken en diverse hapjes. Ook dit is eventueel weer helemaal in het teken van het thema. Wij houden graag rekening met allergieën of dieetwensen, we verwachten dan ook dat dit vooraf wordt vermeld. 

Bekijk al onze zalen voor een karakteristieke babyshower. 

Contact en informatie

De high tea of lunch kunt u van maandag tot en met zondag reserveren. Tevens kunt u de kraamborrel ook elke dag reserveren. 

Wilt u een babyshower organiseren? Laat uw babyshower organiseren door ons! Wij zorgen voor een evenement op maat. Bij ons is er altijd één aanspreekpunt aanwezig waar u terecht kunt met al uw vragen of opmerkingen. 

Neem contact op voor de mogelijkheden door te bellen naar 010 501 88 96, of mail naar info@hetkasteelvanrhoon.nl

Bent u benieuwd naar al onze arrangementen?

Trouwen

Private dining

Feest

Borrel

High Tea

Babyshower

Condoleance

Overnachten Koetshuys