Empirezaal

Kasteel van Rhoon

Empirezaal

De Empirezaal, vroeger de Catharina Theresiazaal, is vernoemd naar de Catharina Theresia de Bruxelles, burggravin van Dormaale. Deze zaal werd ook wel de “Criminele Vierschaar” genoemd en werd vroeger gebruikt als rechtszaal voor zware delicten. Hier werden de doodsvonnissen uitgeroepen. Tegenwoordig is deze zaal met kroonluchters en gebrandschilderde ramen gedoceerde zaal in gebruik als feestzaal voor onder andere huwelijken.

Kasteel - van - rhoon - dj - booth
Empirezaal borrel

Over de Empirezaal

De Empirezaal met haar kroonluchters, een antieke houten vloer, prachtige glas-in-loodramen in combinatie met moderne bloemstukken en schermlampen kunnen we met recht een koninklijke zaal noemen. De sfeervolle en indrukwekkende Empirezaal wordt gebruikt voor o.a. feestelijke diners, recepties, ontvangst met aperitief maar is ook zeer geschikt voor een feest met een DJ of band omdat de zaal uitstekend geïsoleerd is.

De Empirezaal is geschikt voor gezelschappen tot 150 personen. Bestaat uw gezelschap uit meer dan 150 personen? Dat is geen enkel probleem. Door de beschikbaarheid over onze diverse andere naastgelegen kasteelzalen zijn de mogelijkheden oneindig.

Neem contact op voor de mogelijkheden door te bellen naar 010 501 88 96, of mail naar info@hetkasteelvanrhoon.nl

Proef de authentieke sfeer

Wat zit er standaard bij?

Bij de diensten van het Kasteel van Rhoon zitten meerdere services standaard inbegrepen, waardoor u karakteristiek kunt genieten van ons kasteel!

IT-infrastructuur

Al is het pand authentiek en ouderwets, uw behoeften zijn dat niet. Vandaar dat wij ervoor zorgen dat aan alle zakelijke én leisure behoeften op digitaal gebied wordt voldaan.

Exclusiviteit

U bent de enige die het huurt. U kunt genieten van een zaal die volledig privé is met uw gezelschap.

Zorgeloos genieten

U kunt zorgeloos genieten van onze arrangementen en faciliteiten gedurende uw karakteristieke activiteit.

Contactformulier