Juliakamer

Het Kasteel van Rhoon

Juliakamer

De Juliakamer is vernoemd naar Julia Willemijne en deze kamer werd gebruikt als slaapkamer. Tegenwoordig wordt in de Juliakamer vergaderingen en lunches/diners gehouden.

Juliakamer 1
Wapen_van_Rhoon_Alveradezaal_005

Over de Juliakamer

De Juliakamer is een heerlijke, lichte ruimte die je laat dromen over lang vervlogen tijden… De antieke vitrinekasten met oude (kunst)voorwerpen en de mooie houten vloer vormen een perfecte combinatie met de moderne, zeer comfortabele fauteuils en de eigentijdse bloemstukken. Een erg leuke ruimte voor bijvoorbeeld een high tea of een lunch, maar ook voor een intiem diner in ‘huiskamersfeer’.

De Juliakamer is geschikt voor gezelschappen tot 30 personen. Bestaat uw gezelschap uit meer dan 30 personen? Dat is geen enkel probleem. Door de beschikbaarheid over onze diverse andere naastgelegen kasteelzalen zijn de mogelijkheden oneindig.

Neem contact op voor de mogelijkheden door te bellen naar 010 501 88 96, of mail naar info@hetkasteelvanrhoon.nl

Proef de authentieke sfeer

Wat zit er standaard bij?

Bij de diensten van het Kasteel van Rhoon zitten meerdere services standaard inbegrepen, waardoor u karakteristiek kunt genieten van ons kasteel!

IT-infrastructuur

Al is het pand authentiek en ouderwets, uw behoeften zijn dat niet. Vandaar dat wij ervoor zorgen dat aan alle zakelijke én leisure behoeften op digitaal gebied wordt voldaan.

Exclusiviteit

U bent de enige die het huurt. U kunt genieten van een zaal die volledig privé is met uw gezelschap.

Zorgeloos genieten

U kunt zorgeloos genieten van onze arrangementen en faciliteiten gedurende uw karakteristieke activiteit.

Contactformulier