Kasteeltuinen

Het Kasteel van Rhoon

Kasteeltuinen

Het Kasteel van Rhoon is omringd door een gracht en binnen heeft Het Kasteel drie terrassen; het voorterras, het tuinterras en het restaurant terras. De grachten zijn vroeger gemaakt ter verdediging van Het Kasteel en voor het voorkomen van het instorten van Het Kasteel van Rhoon. Het Kasteel van Rhoon is namelijk van koeienhuiden gebouwd en die koeienhuiden moeten altijd vochtig blijven, anders stort het kasteel in.

Instagram herfstwinter content
Bruidspaar 2

Over de Kasteeltuinen

Rondom Het Kasteel liggen diverse, prachtige tuinen, aangelegd in oud-Engelse stijl. Bij mooi weer is het hier heerlijk toeven. De tuinen kunnen gebruikt worden voor lunch en diner, voor ontvangsten, borrels, recepties huwelijken, high tea en ga zo maar door. Omdat we in Nederland niet altijd op het weer kunnen vertrouwen, zorgen wij ervoor dat er altijd een ruimte binnen beschikbaar is, mocht het onverhoopt niet lekker genoeg zijn om uw gezelschap buiten te ontvangen.

De Kasteeltuinen zijn geschikt voor gezelschappen tot 200 personen. Bestaat uw gezelschap uit meer dan 200 personen? Dat is geen enkel probleem. Door de beschikbaarheid over onze diverse andere naastgelegen kasteelzalen zijn de mogelijkheden oneindig.

Neem contact op voor de mogelijkheden door te bellen naar 010 501 88 96, of mail naar info@hetkasteelvanrhoon.nl

Proef de authentieke sfeer

Wat zit er standaard bij?

Bij de diensten van het Kasteel van Rhoon zitten meerdere services standaard inbegrepen, waardoor u karakteristiek kunt genieten van ons kasteel!

IT-infrastructuur

Al is het pand authentiek en ouderwets, uw behoeften zijn dat niet. Vandaar dat wij ervoor zorgen dat aan alle zakelijke én leisure behoeften op digitaal gebied wordt voldaan.

Exclusiviteit

U bent de enige die het huurt. U kunt genieten van een zaal die volledig privé is met uw gezelschap.

Zorgeloos genieten

U kunt zorgeloos genieten van onze arrangementen en faciliteiten gedurende uw karakteristieke activiteit.

Contactformulier