Kerkzaal

Het Kasteel van Rhoon

Kerkzaal

De achterliggende gedachte voor een “Kerkzaal” was dat de Van Duyvelants oorspronkelijk Katholiek waren. Daar in 1572 de Staten van Holland en West-Friesland verplichtten immer nog Protestantse diensten te houden, werd deze zaal ingericht tot huiselijk kerk, waar de Van Duyvelants hun katholieke diensten achter gesloten deuren konden houden. Vandaag de dag wordt deze zaal, met uitzicht op de baroktuin, voornamelijk gebruikt voor huwelijken.

foto6
kerkzaal

Over de Kerkzaal

De Kerkzaal is van oudsher de zaal waar vele huwelijken voltrokken worden. De hoge ramen zorgen voor een prachtige lichtinval, het plafond van antieke balken en de houten vloer geven warmte en sfeer aan deze kasteelzaal. De strak gestucte muren geven een moderne strakheid aan deze ruimte. De zaal wordt – passend bij de gelegenheid – natuurlijk aangekleed met grootse en bijzondere bloemstukken en de mogelijkheden zijn legio: een groots diner of feestelijke lunch waarbij alle mogelijke tafelopstellingen mogelijk zijn, een huwelijksvoltrekking, een ongedwongen buffetdiner met statafels en kleinere zitjes of een zakelijke of particuliere receptie. Alles is mogelijk!

De Kerkzaal is geschikt voor gezelschappen tot 120 personen. Bestaat uw gezelschap uit meer dan 120 personen? Dat is geen enkel probleem. Door de beschikbaarheid over onze diverse andere naastgelegen kasteelzalen zijn de mogelijkheden oneindig.

Neem contact op voor de mogelijkheden door te bellen naar 010 501 88 96, of mail naar info@hetkasteelvanrhoon.nl

Proef de authentieke sfeer

Wat zit er standaard bij?

Bij de diensten van het Kasteel van Rhoon zitten meerdere services standaard inbegrepen, waardoor u karakteristiek kunt genieten van ons kasteel!

IT-infrastructuur

Al is het pand authentiek en ouderwets, uw behoeften zijn dat niet. Vandaar dat wij ervoor zorgen dat aan alle zakelijke én leisure behoeften op digitaal gebied wordt voldaan.

Exclusiviteit

U bent de enige die het huurt. U kunt genieten van een zaal die volledig privé is met uw gezelschap.

Zorgeloos genieten

U kunt zorgeloos genieten van onze arrangementen en faciliteiten gedurende uw karakteristieke activiteit.

Contactformulier