Margarethazaal

Het Kasteel van Rhoon

Margarethazaal

De Margarethazaal is vernoemd naar Margarethe van Weena-Bokel. Deze zaal bevat veel tekeningen en schilderijen, alsmede een vitrine met porselein.

Margarethazaal 9
Margarethazaal 8

Over de Margarethazaal

De Margarethazaal is een multifunctionele ruimte met een zeer intieme, warme sfeer; donker hout, een antieke kroonluchter en strakke, lichte muren met minimalistische designlampen. Een uitstekende ruimte voor een intiem diner, een ontvangst met aperitief, receptie, vergadering of lunch.

De Margarethazaal is geschikt voor gezelschappen tot 45 personen. Bestaat uw gezelschap uit meer dan 45 personen? Dat is geen enkel probleem. Door de beschikbaarheid over onze diverse andere naastgelegen kasteelzalen zijn de mogelijkheden oneindig.

Neem contact op voor de mogelijkheden door te bellen naar 010 501 88 96, of mail naar info@hetkasteelvanrhoon.nl

Proef de authentieke sfeer

Wat zit er standaard bij?

Bij de diensten van het Kasteel van Rhoon zitten meerdere services standaard inbegrepen, waardoor u karakteristiek kunt genieten van ons kasteel!

IT-infrastructuur

Al is het pand authentiek en ouderwets, uw behoeften zijn dat niet. Vandaar dat wij ervoor zorgen dat aan alle zakelijke én leisure behoeften op digitaal gebied wordt voldaan.

Exclusiviteit

U bent de enige die het huurt. U kunt genieten van een zaal die volledig privé is met uw gezelschap.

Zorgeloos genieten

U kunt zorgeloos genieten van onze arrangementen en faciliteiten gedurende uw karakteristieke activiteit.

Contactformulier