Onze chef

Aart van den Hoek

Traditie en creativiteit zijn de twee kernwoorden die gepassioneerd meesterkok Aart van den Hoek goed samenvatten. Hij vertrouwt op zijn traditionele ambacht en vindt zichzelf keer op keer opnieuw uit door op creatieve wijze nieuwe combinaties te maken van ingrediënten en smaken. Als persoon is Aart rustig, geen schreeuwer. Zijn jarenlange ervaring en ongekend hoge niveau van koken is voldoende om de wind flink in de zeilen te houden, in de kasteelkeuken.

Aart behaalde zijn titel meesterkok in 1994, toen al werkzaam in de keuken van Ad Janssen in het Kasteel van Rhoon. Sindsdien zwaait hij er als chefkok de scepter. De samenwerking van Janssen en Van den Hoek gaat dus al ver terug en dat is best bijzonder: het Kasteel van Rhoon is namelijk de enige horecalocatie in Nederland waar maar liefst twee chefs de titel SVH Meesterkoks dragen!

Kasteel van Rhoon - masterchef - Aart van den hoek

De vele vaste gasten die telkens terugkomen naar het kasteel vanwege de oog- en tongstrelende gerechten van Aart, de mooie notering in Lekker én het feit dat hij garant staat voor pure, eerlijke gerechten van hoog niveau laten zien dat het culinaire hart van het kasteel nog steeds met volle kracht en energie klopt!

Het kasteel is verdeeld over vele zalen: