Opkamer

Het Kasteel van Rhoon

Opkamer

De Opkamer is een ruimte boven de kelder, in de Opkamer waren twee bedsteden waar mensen sliepen. Tegenwoordig worden deze bedsteden gebruikt als kasten voor de opslag van glazen en bord.

opkamer-6-het-kasteel-van-rhoon
Opkamer 1

Over de Opkamer

De Opkamer ligt naast de Bar en is een kleine, intieme kamer waar de antieke stenen vloer en de oude schouw een prachtige combinatie vormen met de strakke loungemeubels en de moderne kunst aan de muur. Deze ruimte is erg geschikt voor ontvangst met aperitief van kleine gezelschappen: even gezellig borrelen voor het diner of de lunch. Ook leuk om na een diner met elkaar in ongedwongen sfeer en op lekkere stoelen en banken een kop koffie met een digestief te drinken.

De Opkamer is geschikt voor gezelschappen tot 30 personen. Bestaat uw gezelschap uit meer dan 30 personen? Dat is geen enkel probleem. Door de beschikbaarheid over onze diverse andere naastgelegen kasteelzalen zijn de mogelijkheden oneindig.

Neem contact op voor de mogelijkheden door te bellen naar 010 501 88 96, of mail naar info@hetkasteelvanrhoon.nl

Proef de authentieke sfeer

Wat zit er standaard bij?

Bij de diensten van het Kasteel van Rhoon zitten meerdere services standaard inbegrepen, waardoor u karakteristiek kunt genieten van ons kasteel!

IT-infrastructuur

Al is het pand authentiek en ouderwets, uw behoeften zijn dat niet. Vandaar dat wij ervoor zorgen dat aan alle zakelijke én leisure behoeften op digitaal gebied wordt voldaan.

Exclusiviteit

U bent de enige die het huurt. U kunt genieten van een zaal die volledig privé is met uw gezelschap.

Zorgeloos genieten

U kunt zorgeloos genieten van onze arrangementen en faciliteiten gedurende uw karakteristieke activiteit.

Contactformulier