Oude Keuken

Het Kasteel van Rhoon

Oude Keuken

De naam zegt het al. De Oude Keuken werd vroeger door de familie Van Duyvelants gebruikt als keuken. De grote schouw met de met turf gestoken fornuis, de waterpomp en de keukentafel zijn vandaag de dag nog steeds aanwezig.

oude-keuken-2-het-kasteel-van-rhoon
Keuken oud 5

Oude Keuken

De Oude Keuken is een zeer sfeervolle ruimte waarin de originele schouw met kachel een prominente plaats inneemt. De authentieke elementen in combinatie met smaakvolle designverlichting en moderne kunst aan de muur vormen een stijlvol geheel, perfect geschikt voor een lunch of diner met kleinere gezelschappen tot 20 personen.

De Oude Keuken is geschikt voor gezelschappen tot 20 personen. Bestaat uw gezelschap uit meer dan 20 personen? Dat is geen enkel probleem. Door de beschikbaarheid over onze diverse andere naastgelegen kasteelzalen zijn de mogelijkheden oneindig.

Neem contact op voor de mogelijkheden door te bellen naar 010 501 88 96, of mail naar info@hetkasteelvanrhoon.nl

Proef de authentieke sfeer

Wat zit er standaard bij?

Bij de diensten van het Kasteel van Rhoon zitten meerdere services standaard inbegrepen, waardoor u karakteristiek kunt genieten van ons kasteel!

IT-infrastructuur

Al is het pand authentiek en ouderwets, uw behoeften zijn dat niet. Vandaar dat wij ervoor zorgen dat aan alle zakelijke én leisure behoeften op digitaal gebied wordt voldaan.

Exclusiviteit

U bent de enige die het huurt. U kunt genieten van een zaal die volledig privé is met uw gezelschap.

Zorgeloos genieten

U kunt zorgeloos genieten van onze arrangementen en faciliteiten gedurende uw karakteristieke activiteit.

Contactformulier