Het Koetshuys

In de kasteeltuin aan de vijver en grenzend aan het kasteelbos staat het Koetshuys. Een leuk huis’je’ voorzien van een eigen woonkamer, keuken, badkamer en 3 slaapkamers. Ons Koetshuys is de perfecte plek voor een ontspannende nacht.

Op zoek naar een onverwachte oase van rust te midden van havenactiviteiten en bruisend stadsvertier? Iets te vieren bovendien? Dan is een overnachting in het Koetshuys echt iets voor u!

Het Koetshuys is een comfortabel vakantiehuisje voor twee tot zes personen met een woonkamer en keuken. Op de eerste etage bevinden zich de masterbedroom en nog twee slaapkamers met comfortabele tweepersoonsbedden. Het huisje heeft verder een televisie, gratis WiFi, een terras en een badkamer met douche en toilet. Op de begane grond vindt u nog een apart toilet.

In dit huis geniet u ’s ochtends van een uitgebreid ontbijt, eventueel een champagneontbijt. Dineren kunt u aan de overkant bij restaurant Het Wapen van Rhoon.

U kunt gebruikmaken van de gratis privéparkeergelegenheid bij de accommodatie en ook voor het gebruik van WiFi hoeft u hier niets te betalen.

Heeft u gevonden wat u zocht?

U kunt direct reserveren via de knop hieronder, of neem contact op voor de mogelijkheden door te bellen naar 010 501 88 96, of mail naar info@hetkasteelvanrhoon.nl

Bent u benieuwd naar al onze arrangementen?

Zien we u snel?

Reserveer hieronder direct

Karakteristiek dineren met Valentijnsdag?

Geniet van een heerlijk 4-gangen menu inclusief een glas champagne op een romantische en unieke locatie met uw geliefde!