Receptie

Voor een zakelijke of particuliere receptie zijn onze kasteelzalen heel geschikt. Voor elk formaat gezelschap hebben wij een passende, sfeervolle zaal. In overleg met u kiezen we welke drankjes er geserveerd worden en onze keukenbrigade zorgt natuurlijk voor culinaire verwennerij; zoet of hartig, klein of zeer uitgebreid. Alles is mogelijk.

Wilt u graag als particulier of als bedrijf een receptie organiseren? Wilt u graag een bijzonder moment vieren waar veel collega’s, relaties, vrienden en familie bij aanwezig kunnen zijn? Of heeft u een mijlpaal behaald met uw bedrijf? Er zijn genoeg redenen om een receptie te organiseren. Laat uw receptie organiseren door ons! Wij zorgen voor een evenement op maat. Bij ons is er altijd één aanspreekpunt aanwezig waar u terecht kunt met al uw vragen of opmerkingen. Wij verzorgen niet alleen de aankleding en catering volledig, wij denken ook mee over een leuk thema dat aan de receptie gekoppeld kan worden.

Bent u op zoek naar iets extra's?

Bij het Kasteel van Rhoon is het tevens mogelijk om te overnachten, een wijnproverij te organiseren, aan een kookdemo deel te nemen of andere buitenactiviteiten te plannen. Wij denken graag met u mee en hebben reeds contacten met aanbiedende partijen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.