Seminars

Organiseer uw seminar in een van onze bijzondere kasteelzalen, terwijl wij zorgen voor koffie, een drankje, hapje, een lunch of diner. U bepaalt!

Het organiseren van een bijeenkomst waarmee u écht indruk wilt maken op uw deelnemers is een vak apart en daar komt vaak (heel) veel werk bij kijken. Gaat u een congres, klantendag, symposium of seminar organiseren? Dan helpen wij u daar graag bij.

Wilt u graag als particulier of als bedrijf een seminar organiseren? Laat uw seminar organiseren door ons! Wij zorgen voor een evenement op maat. Bij ons is er altijd één aanspreekpunt aanwezig waar u terecht kunt met al uw vragen of opmerkingen. Wij verzorgen de volledige catering voor u!

Bent u op zoek naar iets extra's?

Bij het Kasteel van Rhoon is het tevens mogelijk om te overnachten, een wijnproverij te organiseren, aan een kookdemo deel te nemen of andere buitenactiviteiten te plannen. Wij denken graag met u mee en hebben reeds contacten met aanbiedende partijen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.