Zakelijk feest

Heeft u iets groots te vieren en bent u op zoek naar een unieke locatie? Het Kasteel van Rhoon is dé plek! Voor een zakelijk feest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw collega’s, relaties, vrienden en familie een onvergetelijk feest ervaart. Eten, drinken, een DJ, band of blackjack-tafel? Wij verzorgen alles tot in de puntjes!

Een zakelijk festival creëert energie, verbindt op een natuurlijke manier en inspireert op onverwachte momenten. Laat uw feest organiseren door ons! Wij zorgen voor een evenement op maat. Bij ons is er altijd één aanspreekpunt aanwezig waar u terecht kunt met al uw vragen of opmerkingen. Wij verzorgen niet alleen de aankleding en catering volledig, wij denken ook mee over een leuk thema dat aan het feest gekoppeld kan worden.

Bent u op zoek naar iets extra's?

Bij het Kasteel van Rhoon is het tevens mogelijk om te overnachten, een wijnproverij te organiseren, aan een kookdemo deel te nemen of andere buitenactiviteiten te plannen. Wij denken graag met u mee en hebben reeds contacten met aanbiedende partijen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.