Vergaderen op een bijzondere locatie?

Maak kennis met Het Kasteel van Rhoon

In ons leven besteden we heel wat tijd aan vergaderingen. Van Google Meet, naar kleine vergaderruimtes tot aan buitenlocaties, overal vergaderen we. Ook externe locaties zijn tegenwoordig steeds meer in trek bij bedrijven. In dit artikel vertellen we je de voordelen van vergaderen op externe locaties en laten we je kennis maken met onze faciliteiten.

Interne locaties op kantoor worden vaak gebruikt voor snelle en korte vergaderingen. Dit is gemakkelijk en bespaart tijd, maar vergaderen op externe locaties levert de werkende mens best wat voordelen op. Zo kan een locatie erg inspirerend zijn, wat voor frisse inzichten kan zorgen. De vergaderingen worden net iets creatiever waardoor mensen sneller out of the box denken.

 

De voordelen van vergaderen op externe locaties

De genodigden gaan daarnaast vaak met een ander gevoel naar vergaderingen toe. Ze melden zich bijvoorbeeld minder snel af en ze zullen meer doordrongen zijn van de urgentie van een meeting. De werkgever laat door het afhuren van een locatie ook zien te willen investeren in haar werknemers en betrokken te zijn door ze even uit hun dagelijkse sleur te halen.

Verder hebben externe locaties vaak de beste faciliteiten ter beschikking. Ze verzorgen over het algemeen het eten en drinken over de dag en er zijn genoeg technische middelen aanwezig. Ook kan een andere locatie helpen voor een betere focus. Er is weinig ruis en medewerkers krijgen minder snel een benauwd gevoel van een te krappe benauwde vergaderruimte.

Vergaderen in Het Kasteel van Rhoon

Al met al genoeg redenen waarom extern vergaderen steeds populairder wordt bij bedrijven. Bij ons op locatie worden u en uw medewerkers geprikkeld door de fantastische groene omgeving en natuurlijk de authenticiteit van het kasteel zelf. Wij hebben maar liefst negen unieke kasteelzalen die plaats bieden aan gezelschappen van 10 tot 500 personen.

Wanneer u bij ons een ruimte huurt kunt u kiezen tussen vijf verschillende arrangementen.

4 uurs-arrangement
(exclusief lunch)

4 uurs-arrangement
(inclusief lunch)

8 uurs-arrangement
(inclusief lunch)

8 uurs-arrangement
(inclusief lunch en borrel)

12 uurs-arrangement
(inclusief lunch en diner)

In de vijf arrangementen zitten standaard dingen inbegrepen zoals zoete lekkernijen in de ochtend, het gebruik van een beamer, scherm & flipover, gratis parkeren en gratis Wi-Fi. Daarnaast kan er onbeperkt gebruik gemaakt worden van thee, water, koffie en koekjes.

Naast de standaard mogelijkheden zijn er, afhankelijk van het arrangement, extra variaties zoals een energy-break, een uitgebreid lunchbuffet en een driegangendiner van de chef.

Bent u geïnteresseerd in deze unieke ervaring voor u en uw organisatie of heeft u nog andere vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen!